Pljačkaši totalni amateri

Izvor: Glas javnosti, 09.Apr.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaši totalni amateri

BEOGRAD - Naoružani razbojnici juče su iz filijale Kredi agrikol banke u Požeškoj ulici 70 na Banovom Brdu, odneli dva i po miliona dinara!

Banka je opljačkana juče oko 9.40 sati. Dvojica pljačkaša obučeni u crno i naoružani pištoljima mirno su ušetali u banku, pošto su se prethodno uverili da u filijali nema stranaka.

Kako nezvanično saznajemo prvi na meti pljačkaša našao se radnik banke u kojeg je jedan od lopova uperio pištolj i naredio mu da otvori sef. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Za to vreme njegov saučesnik je od radnika obezbeđenja oteo dva mobilna telefona. Službenici i radnik obezbeđenja naterani su da uđu u klozet, gde su ih pljačkaši zaključali.

Potom su razbojnici ušli u sef i uzeli plen koji su stavili u crnu torbu. Interesantno je da banka ima video nadzor, koji je snimio celu pljačku, a  još zanimljivije je to da  razbojnici nisu imali rukavice tako da su po filijali ostavili gomilu otisaka i tragova.

Radnici su policiji ispričali da je jedan od pljačkaša nosio fantomku na glavi, dok je drugi imao izrazito plave oči.

Više policijskih patrola pretraživalo je Banovo brdo u potrazi za pljačkašima.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.