PUCNjAVA U KRUŠEVCU: Ranjeni mladić preminuo u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U KRUŠEVCU: Ranjeni mladić preminuo u bolnici

Ranjeni mladić urgentno zbrinut u bolnici u Kruševcu, ali je podlegao povredama. Policija se još uvek nije oglasila saopštenjem, istraga je u toku. KRUŠEVAC - ILIJA R.(21) mladić koji je, kako su objavile “Novosti”, ranjen rano jutros u stanu u Kruševcu preminuo je od posledica upucavanja u bolnici u Kruševcu. Policija pokušava da utvrdi da li se Ilija upucao sam, ili ga je neko drugi možda, nehotice, upucao, nezvanično saznaju “Novosti”.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Rasvetljeno ubistvo Lukinog saradnika - Prema dosadašnjim saznanjima, u stanu gde se dogodilo ranjavanje bila su prisutna još dva mladića, a jedan od njih bio je M.I.(21) - navodi nezvanično izvor “Novosti”.- Identitet treće osobe se još uvek utvrđuje. Policija se još uvek nije oglasila saopštenjem, istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA U KRUŠEVCU Mladić koji je RANJEN jutros u stanu PREMINUO U BOLNICI

Izvor: Blic, 25.Dec.2018

Ilija R. (21) mladić koji je ranjen rano jutros u stanu u Kruševcu preminuo je u bolnici od posledica upucavanja. Policija pokušava da utvrdi da li se Ilija upucao sam, ili ga je neko drugi možda, nehotice, upucao.

Nastavak na Blic...

PUCNjAVA U KRUŠEVCU: Ranjeni mladić preminuo u bolnici, uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018

Policija u Kruševcu uhapsila je M. I. (21) zbog sumnje da je usmrtio Iliju R. (21), nezvanično saznaju "Novosti" Policija u Kruševcu uhapsila je M. I. (21) zbog sumnje da je usmrtio Iliju R. (21), nezvanično saznaju "Novosti"Prema prvim informacijama, Ilija R. ranjen je u utorak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.