PET MESECI MRTVA U STANU!

Izvor: Kurir, 10.Apr.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET MESECI MRTVA U STANU!

ARANĐELOVAC - I mrtvu je zaboravili. U svom stanu u naselju Lamele pronađena je mrtva Dušanka Sudžuk (61), koja je najverovatnije preminula pre pet meseci, kad su je komšije poslednji put videle. Da se nešto neobično dešava u stanu na četvrtom spratu, posumnjale su prve komšije kad je neprijatan miris počeo da se širi po hodniku sprata.

ARANĐELOVAC - I mrtvu je zaboravili.

U svom stanu u naselju Lamele pronađena je mrtva Dušanka Sudžuk (61), koja je najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << preminula pre pet meseci, kad su je komšije poslednji put videle. Da se nešto neobično dešava u stanu na četvrtom spratu, posumnjale su prve komšije kad je neprijatan miris počeo da se širi po hodniku sprata.

Đ. K. kaže da se blagi smrad osećao već mesec dana, ali da je sada kad je naglo otoplilo postao nesnosan, pa je s ostalim komšijama sa sprata pozvao policiju.

- Kad su vatrogasci provalili, u stanu smo zatekli užas. Pozvali su me da prisustvujem otvaranju. Takvu scenu ni u najjezivijim filmovima nisam videla. Kostur, ugljenisana koža i kosa... Izletela sam napolje zbog nesnosnog smrada. Dušanki je pre desetak godina umro muž, a sin jedinac Nikola nešto pre toga otišao je u Grčku i od tada retko dolazi. Ima i polusestru u Beogradu, ali i ona je retko dolazila - kaže M. S. komšinica s istog sprata.

(M. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.