Opljačkana kladionica u Beogradu

Izvor: Blic, 05.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana kladionica u Beogradu

BEOGRAD - Nepoznati razbojnik naoružan pištoljem opljačkao je juče u 11 sati kladionicu „Premijer” na uglu Požeške i Ulice Blagoja Parovića na Banovom brdu i odneo, prema nezvaničnim informacijama, oko 45.000 dinara.



Kako saznajemo, lopov je ušao u kladionicu sat vremena nakon otvaranja, u trenutku kada nije bilo gostiju. Prišao je sa leđa radnici D. I., prislonio joj pištolj na potiljak i primorao je da otvori kasu sa novcem. Razbojnik je, zatim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaključao radnicu u ostavu i izašao ispred kladionice gde ga je u „pežou 307” čekao saučesnik.

- Video sam momka u sivoj dukserici sa kapuljačom na glavi i sa belim rukavicama kako izleće iz kladionice sa kesom i ulazi u „pežo”. Posle nekoliko minuta pojavila se policija - kaže očevidac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.