Novi Sad: Inženjer poginuo na gradilištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Inženjer poginuo na gradilištu

Tridesetogodišnji inženjer S.V. preminuo je od povreda koje je zadobio jutros, prilikom pada sa visine na gradilištu u Novom Sadu, na uglu Masarikove i Hilandarske ulice, javljaju novosadski mediji.

Iz Kliničkog centra Vojvodine saopštili su da je u Urgentni centar primljen muškarac sa višestrukim povredama celog tela, koji je nakon pokušaja reanimacije preminuo.

"U prepodnevnim časovima u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kolima hitne pomoći dovezena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je muška osoba S. V. (1989. god) sa višestrukim povredama celog tela. Nakon sprovedenih intenzivnih mera lečenja i reanimacije dolazi do letalnog ishoda i konstatuje se smrt oko 10 časova u UC KCV", navedeno je u saopštenju.

Novosadski portal 021.rs navodi da se na uglu Masarikove i Hilandarske gradi višespratnica "Wolf Palace", investitora "Wolf Invest", a da je izvođač radova je Big point gradnja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.