Nikačević svedoči stečajnoj mafiji

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikačević svedoči stečajnoj mafiji

Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Nikačević svedočiće danas pred Specijalnim sudom u nastavku sudjenja grupi poznatoj kao "stečajna mafija", optuženoj za zloupotrebe u stečajnim postupcima u vrednosti od 50 miliona evra.

Nikačević će iskaz dati kao svedok tužilaštva.

Glumac Velimir Bata Živojinović svedočio je juče da je njegov sin, Miljko Živojinović, bio izložen pritiscima inspektora policije koji su od njega iznudili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 30.000 evra.

Agencija prijavila SPS i Dačića

Presuda Urošu Mišiću do 1. maja

Bivši stečajni upravni gradjevinskog preduzeća "Rad" advokat Miljko Živojinović bio je osumnjičen kao član te grupe, ali je kasnije procenjeno da nema elemenata organizovanog kriminala i on je optužen za mito pred Višim sudom u Beogradu.

Sudjenje "stečajnoj mafiji" počelo je pre više od četiri godine, u januaru 2007. godine.

Optužene su 33 osobe koje se terete za zloupotrebe u stečajnim postupcima u vrednosti od 50 miliona evra, počinjene od 2003. godine do 2006. godine.

Nastavak sudjenja zakazan je za 14.30 u zgradi Specijalnog suda.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.