Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 18:41

Nesreća putu Rača–Cerovac, nakon pada preminuo biciklista

Biciklista koji se kretao kolovozom na državnom putu Rača–Cerovac, u mestu Cerovac, nakon pada je preminuo, potvrđeno je RTS-u u kragujevačkoj policiji.
Nesreća se dogodila danas oko 16 časova. Muškarac, 1969. godište, koji se kretao kolovozom nakon pada preminuo je na licu mesta.
Drugih učesnika u saobraćajnoj nesreći nije bilo.
Kako je RTS-u rečeno u policiji, tužilac je naložio obdukciju, koja će utvrditi uzrok nesreće.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća na putu Rača–Cerovac; Preminuo biciklista

Izvor: B92, 15.Jun.2021

Biciklista koji se kretao kolovozom na državnom putu Rača–Cerovac, u mestu Cerovac, nakon pada je preminuo...Nesreća se dogodila danas oko 16 časova...Muškarac (52) koji se kretao kolovozom nakon pada preminuo je na mestu nesreće...Drugih učesnika u saobraćajnoj nesreći nije bilo...Kako je...

Nastavak na B92...

Saobraćajna nesreća kod Trupala, poginuo muškarac

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jun.2021, 10:54

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u ataru sela Trupale na licu mesta je poginuo muškarac rođen 1950. godine iz Niša. U sudaru su učestvovali kamion i automobil.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.