Nesreća kod Pirota

Izvor: RTS, 08.Avg.2013, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Pirota

Jedna osoba je poginula kada je vozač juga, pirotske registracije, udario šleper na ulazu u Pirot.

Dvadesettrogodišnji mladić iz Pirota poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko 10 časova dogodila na međunarodnom putu, na ulazu u Pirot.

Nesreća se dogodila kada je vozač juga, pirotske registracije, iz za sada neutvrđenih okolnosti udario u kamion turskih registarskih oznaka.

Mladić je poginuo na licu mesta, a vozač šlepera je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nepovređen.

Istraga je u toku.

Saobraćaj na međunarodnom putu Niš - Pirot je u prekidu, ali samo za teška teretna vozila, dok se putnička preusmeravaju na zaobilazni, takozvani stari put.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pirot:U teškom udesu poginuo mladić

Izvor: B92, 08.Avg.2013

Pirot -- Dvadesettrogodišnji mladić iz Pirota poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko 10 časova dogodila na međunarodnom putu na ulazu u Pirot, javlja RTS...Nesreća se dogodila kada je vozač juga, pirotske registracije, iz za sada neutvrđenih okolnosti udario u kamion turskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.