Napadnut Srbin u Bošnjačkoj mahali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut Srbin u Bošnjačkoj mahali

Grupa Albanaca napala je Srbina u Severnoj Mitrovici i tom prilikom mu zadala lakše telesne povrede, saopštila je kosovska policija.

Kako se navodi u saopštenju, incident se dogodio u multietničkom naselju Bočnjačka mahala u utorak oko 15 sati, preneo je Radio Kontakt plus.

Povređeni muškarac zadobio je povrede i ukazana mu je lekarska pomoć.

Regionalni šef operative Kosovske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Željko Bojić, izjavio je da su u pitanju lake telesne povrede, zadobijene u incidentu i objasnio da će motiv za napad biti poznat po okončanju istrage.

Kako je dodao, napadači su poznati policiji i radi se na njihovom privođenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa Albanaca napala Srbina u Mitrovici

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019

Grupa Albanaca napala je Srbina u Severnoj Mitrovici i tom prilikom mu zadala lakše telesne povrede, saopštila je kosovska policija...Foto: Mondo/Goran Sivački..Incident se dogodio u multietničkom naselju Bočnjačka mahala u utorak oko 15 sati, preneo je Radio Kontakt plus...Povređeni muškarac...

Nastavak na Mondo...

INCIDENT U KOSOVSKOJ MITROVICI Grupa Albanaca napala Srbina u Bošnjačkoj mahali

Izvor: Blic, 23.Jan.2019

Grupa Albanaca napala je Srbina u Severnoj Mitrovici i tom prilikom mu zadala lakše telesne povrede, saopštila je kosovska policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.