Mladić teško ranjen u sačekuši

Izvor: Blic, 15.Apr.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić teško ranjen u sačekuši

BEOGRAD - Marko Pavličević (31) teško je ranjen sinoć oko 18.30 sati sa više od 10 hitaca iz automatskog pištolja dok je vozio „audi" u Paunovoj ulici kod broja 30, u blizini tržnog centra „Banjica". Pavlićević je prebačen u Urgentni centar u kritičnom stanju, a policija traga za dvojicom napadača.

Napadači, naoružani automatskim pištoljima, sačekali su, kako saznajemo, ukradeni crni „audi" karavan (BG 754 - 612) koji je Pavličević vozio kod pešačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prelaza, na uključenju iz Ulice Miloja Pavlovića u Paunovu. Jedan od napadača bio je odeven u braon jaknu, a preko lica je imao sivi šal. Kad je automobil usporio na ulasku u raskrsnicu, napadači su prišli automobilu, jedan spreda, drugi sa vozačeve strane. Sasuli su više od deset hitaca ka Pavličeviću, naočigled prolaznika i ljudi koji su na desetak metara odatle čekali autobus na stajalištu. Suvozač je ostao nepovređen, a Pavličević je bez svesti, sa više prostrelnih i ustrelnih rana na telu i i glavi prebačen u Urgentni centar. Napadači su se posle pucnjave kolima odvezli prema Jajincima.

Suvozač je pratio Pavlićevića u kolima Hitne pomoći do UC, a zatim je, ispred bolnice uzeo pištolj koji je Pavlićević nosio za pojasom i izgubio se u nepoznatom pravcu. Oko 20 sati, četvorica mladića došli su u Urgentni centar, predstavili se kao Pavličevićevi prijatelji i tražili da ga vide, odbijajući da daju svoje podatke. Interventna brigada policije zadržala je svu četvoricu.

Iako razlozi za „sačekušu" nisu poznati, pretpostavlja se da su u pitanju neraščišćeni računi od ranije. Dvojica napadača najverovatnije su znali bar deo Pavličevićeve maršrute, jer su ga sačekali na uzbrdici na pešačkom prelazu, gde automobil mora da uspori zbog uključenja u prometnu ulicu. Kako saznajemo, Pavlićević je od ranije poznat policiji kao diler narkoticima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjen mladić kod Tržnog centra Banjica

Izvor: Press, 15.Apr.2008

Jedna osoba teško je ranjena večeras oko 18.30 kod Tržnog centra "Banjica" u Paunovoj ulici, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije..

Nastavak na Press...

Preminuo muškarac na kog je pucano na Banjici

Izvor: TV Avala, 16.Apr.2008, 13:37

Marko Pavlićević (31) na koga je pucano u blizini tržnog centra "Banjica" u Paunovoj ulici preminuo je jutros rekao je Beti zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.