Izvor: B92, Tanjug, 31.Dec.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Maksimalan broj saobraćajaca

Beograd -- Na terenu je angažovan maksimalan broj pripadnika saobraćajne policije sa zadatkom obezbeđivanja protočnosti i bezbednosti u saobraćaju, kažu u MUP-u.

Gostujući u Vestima TV B92, načelnik Uprave saobraćajne policije Stojadin Jovanović izjavio je da je u Beogradu i drugim većim gradovima i opštinama, kao i na destinacijama prema turističkim centrima povećan intenzitet saobraćaja zbog dočeka Nove godine.

Jovanović je rekao da je maksimalan broj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi angažovan i na Trgu republike u Beogradu, kao i u drugim većim gradovima gde je organizovan gradski doček sa željom da građani pre svega bezbedno stignu do odredišta, bez obzira na to što će biti gužvi.

Pripadnici saobraćajne policije angažovani su pre svega u regulisanju saobraćaja, a naravno biće prisutna i kontrola, dodao je Jovanović.

On je apelovao na vozače da u ovom periodu obrate pažnju na vožnju i vremenske uslove i istakao da pre svega treba voditi računa da se put planira blagovremeno, bez žurbe i uz poštovanje propisa.

"To je u ovom trenutku zaista značajno", naglasio je on i dodao da svojevrsnu opomenu i upozorenje predstavlja i činjenica da je za doček 2007. godine za tri dana na putevima Srbije poginulo 15 lica.

Jovanović je upozorio građane da je zbog njihove bezbednosti važno da u ovom trenutku vode računa o propisima, smanje brzinu i da nikako ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Maksimalan broj saobraćajaca na ulicama Srbije

Izvor: Blic, 31.Dec.2008

Na terenu je angažovan maksimalan broj pripadnika saobraćajne policije sa zadatkom obezbeđivanja protočnosti i bezbednosti u saobraćaju, kažu u MUP-u. ..Načelnik Uprave saobraćajne policije Stojadin Jovanović izjavio je da je u Beogradu i drugim većim gradovima i opštinama, kao i na destinacijama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.