Lopov pao i poginuo

Izvor: Glas javnosti, 25.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov pao i poginuo

POŽEGA - Milan Todorović (41) iz Lučana poginuo je juče u centru Požege, kada je sa drugog sprata, kroz prozor, iskočio iz stana u kome je uhvaćen u provali. Todorović je sa visine od sedam-osam metara pao na beton i ostao mrtav na licu mesta, a na osnovu nađenih tragova juče nije bilo jasno da li je nesrećni provalnik, pošto je otkriven, loše procenio visinu i bezglavo iskočio kroz prozor u nameri da pobegne kroz dvorište, ili je stradao dok je pokušavao da se prebaci do susednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zida udaljenog nekoliko metara.

Nesvakidašnji slučaj odigrao se juče oko 9,30 u Ulici kneza Miloša, u samom centru Požege, a Todorović je, prema prvim nalazima istrage, našao ključ od stana ispod otirača ispred vrata, otključao stan i ušao unutra.

- Izašao sam ujutru iz stana i ključ, po običaju, ostavio ispod otirača. Ubrzo sam se, međutim, vratio i pozvonio kod komšije da ga zovnem na kafu. Kad sam došao do stana, ključa ispod otirača nije bilo, a vrata su bila zaključana. Vratio sam se do komšije, okrenuo telefonom ženu, i saznao da je i ona u međuvremenu stigla do stana, da je pokušala da otključa vrata, ali da nije mogla da stavi ključ u bravu i da se neko čuje unutra.

UZEO BIŽUTERIJU I ZLATO

Policajci su ubrzo provalili u zaključani stan.

- Po našim prvim nalazima, Todorović je, pošto je ušao i iznutra zaključao vrata, tek počeo premetačinu kada je otkriven. Uzeo je nešto bižuterije i komad zlatnog nakita - izjavio nam je juče LJubiša Đurić, istražni sudija Opštinskog suda u Požegi koji je vodio uviđaj. Prema nezvaničnim informacijama, Todorović je od ranije poznat lučanskoj policiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Provalnik poginuo bežeći iz stana

Izvor: B92, 24.Dec.2008, 20:37

Požega -- Pokušaj krađe u Požegi bio koban za jednog provalnika, koji je poginuo kada je skočio sa drugog sprata stana koji je bio meta krađe... Provalnik Milivoje T. (42) nije se nadao da će se vlasnici stana, koji se nalazi u neposrednoj blizini centra Požege, vratiti pre nego što on ukrade...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.