Kod Peći ubijen pripadnik bivše OVK

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Peći ubijen pripadnik bivše OVK

Pripadnik bivše Oslobodilačke vojske Kosova Ćerim Keljmendi pronađen je zapaljen u svom automobilu u selu Zahać, kod Peći u ranim jutarnjim časovima, saopštila je kosovska policija.
"Nakon dobijanja informacije, jedinice policijske stanice Peć otišle ​​su na lice mesta, gde su zatekle vozilo koje je u potpunosti obuhvaćeno plamenom. Jedinice vatrogasaca su ugasile vatru. Žrtva je najpre ubijena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a potom zapaljena", navodi se u prvom policijskom izveštaju.

Keljmeni je bio jedan od prvih pripadnika OVK.
Prištinski mediji navode da je brat Ibrahima Keljmendija, jednog od vođa Narodnog pokreta Kosova.
Keljmendi je bio veoma aktivan na društvenim mrežama i često je kritički govorio i o aktivnosti pokojnog prvog posleratnog kosovskog predsednika Ibrahima Rugove.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terorista OVK pronađen MRTAV: Kerim Keljmendi prvo ubijen pa zapaljen u SVOM AUTOMOBILU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020

Pripadnik bivše Oslobodilačke vojske Kosova Kerim Keljmendi pronađen je zapaljen u svom automobilu u selu Zahać, kod Peći u ranim jutarnjim časovima, saopštila je kosovska policija...- Nakon dobijanja informacije, jedinice policijske stanice Peć otišle ​​su na lice mesta, gde su zatekle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.