Kobni edem pluća odneo Milu

Izvor: Večernje novosti, 19.Avg.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobni edem pluća odneo Milu

Slučaj smrti devojčice kojoj je pozlilo na Vlasini PRVI rezultati obdukcije, o kojima je obavešteno vranjsko Više javno tužilaštvo, pokazuju da je devojčica Mila Janković, kojoj je pozlilo na Vlasinskom jezeru, preminula od vode u plućima. Kako kažu u Tužilaštvu, rezultati im još nisu zvanično dostavljeni, samo im je rečeno da nema tragova nasilne smrti, odnosno da je uzrok smrti voda u plućima.Roditelji Biljana i Miroslav Janković su van sebe od bola. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << što je devojčica preminula u surduličkoj bolnici, uprkos borbi lekara i reanimaciji koja je urađena, vratili su se u dom Biljaninih roditelja u Vranju, kako bi sačekali obdukciju. U međuvremenu, i druga bliznakinja Lena je primljena u bolnicu, ali se ispostavilo da je reč o virusu. Kako nam je rekla rođaka porodice Janković, oni su u nedelju krenuli u Rumu da bi pripremili sahranu male Mile. PROČITAJTE JOŠ - DETE UMIRALO, HITNE NIJE BILO; Lekar iz Crne Trave: Da su me ponovo pozvali, izašao bih na teren Vest da je dvogodišnja Mila preminula potresla je komšiluk iz Pavlovačke ukice u Rumi, gde ova porodica stanuje. Tokom celog dana komšije su se smenjivale u porodičnom domu preminule devojčice, kako bi izjavile saučešće neutešnim roditeljima, ocu Miroslavu i majci Biljani. - Velika tuga i bol! Čim su doputovali u nedelju ujutru iz Vranja, otac je počeo pripreme za sahranu. Majka je neutešna, sve ovo teško podnosi. Inače, oni su jedna divna, radna porodica. Svi saosećamo sa njima u ovom velikom bolu - kaže potreseno jedna od komšinica ove porodice. Mala Mila biće sahranjena u ponedeljak 19. avgusta na groblju Barunovac.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRT DEVOJČICE NA VLASINSKOM JEZERU Kobni edem pluća odneo Milu

Izvor: Blic, 19.Avg.2019

Prvi rezultati obdukcije, o kojima je obavešteno vranjsko Više javno tužilaštvo, pokazuju da je devojčica Mila Janković, kojoj je pozlilo na Vlasinskom jezeru, preminula od vode u plućima. Kako kažu u Tužilaštvu, rezultati im još nisu zvanično dostavljeni, samo im je rečeno da nema tragova...

Nastavak na Blic...

"BLIZNAKINJA LENA STALNO PITA ZA SESTRU" Nema kolona u Rumi, sahranjena devojčica (2) kojoj je pozlilo na Vlasinskom jezeru

Izvor: Blic, 19.Avg.2019

Dvogodišnja Mila Janković, koja je preminula prošlog četvrtka u surduličkoj bolnici, nakon što joj je pozlilo na Vlasinskom jezeru, sahranjena je u ponedeljak na groblju Barunovac u svojoj rodnoj Rumi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.