KOSOVSKI AUTOBUS SLETEO ZBOG VELIKE BRZINE

Izvor: Kurir, 25.Feb.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOVSKI AUTOBUS SLETEO ZBOG VELIKE BRZINE

KOSOVSKA MITROVICA - Uzrok nesreće koja se u četvrtak dogodila na putu Kosovska Mitrovica - Zubin Potok u kojoj su povređene 23 osobe je nepilagođena brzina, izjavio je regionalni portparol Kosovske policijske službe (KPS) Besim Hoti.

- Veruje se da je do saobraćajne nesreće došlo pošto vozač nije prilagodio brzinu uslovima puta, pa je na jednoj krivini sleteo s kolovoza. To su preliminarne informacije, a tokom istrage će se utvrditi tačan uzrok ove nesreće - rekao je Hoti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Direktor kosovsko mitrovačke bolnice dr Milan Jakovljević izjavio je da je od 23 putnika koji su u bolnicu primljeni nakon saobraćajne nesreće, na daljem lečenju zadržano njih sedmoro i njihovo stanje je dobro.

- Tri pacijenta su smeštena na odeljenju hirurgije i po dva pacijenta su na ortopediji i maksilofacijalnoj hirurgiji. Svi pacijenti su van životne opasnosti i uspešno se oporavljaju. Ostali su posle ukazane pomoći vraćeni kućama - rekao je Jakovljević.

Do nesreće je došlo u četvrtak oko 14 časova kada se autobus "Kolašin prevoza" prevrnuo u blizini sela Jagnjenica kod Zubinog Potoka na severu Kosova.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.