KIDNAPERI OTELI DETE PRIŠTINSKOG HIRURGA

Izvor: Kurir, 03.Mar.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIDNAPERI OTELI DETE PRIŠTINSKOG HIRURGA

PRIŠTINA- Jedno petogodišnje dete oteto je jutros ispred kuće u naselju Sunčani breg u Prištini, javili su prištinski mediji.

Kosovska policija je odbila da da informacije o slučaju, ali je potvrdila otmicu, dok je prištinska televizija " TV arta" objavila da je oteto dete prištinskog hirurga Skendera Zatrićija.

Prištinski mediji javili su da je naselje Sunčani breg, kao i svi izlazni putevi iz Prištine blokirani i pod kontrolom specijalnih jedinica Policije Kosova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština: Kidnapovan dečak

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2011

Nepoznate osobe napale su jutros jednu porodicu u naselju Sunčani Breg u Prištini, a onda iz kuće otele petogodišnjeg dečaka

Nastavak na Večernje novosti...

Priština: Oteti petogodišnjak vraćen kući

Izvor: Blic, 03.Mar.2011

PRIŠTINA - Petogodišnji sin Violete i Skendera Zatrićija, koji je jutros kidnapovan u naselju Sunčani breg u Prištini, vraćen je kući, potvrdio je Srni portparol Kosovske policijske službe Arber Beka..."Dečak je vraćen kući. Nije povređen, ali je uplašen", rekao je Beka, ne navodeći više...

Nastavak na Blic...

Priština: Oteti petogodišnjak vraćen

Izvor: Mondo, 03.Mar.2011

Petogodišnji sin Violete i Skendera Zatrićija, koji je jutros kidnapovan u naselju Sunčani breg u Prištini, vraćen je kući, potvrdio je Srni portparol Kosovske policijske službe Arber Beka.

Nastavak na Mondo...

Oteto dete prištinskog hirurga

Izvor: Glas javnosti, 04.Mar.2011, 07:42

PRIŠTINA- Jedno petogodišnje dete oteto je jutros ispred kuće u naselju Sunčani breg u Prištini, javili su prištinski mediji...Kosovska policija je odbila da da informacije o slučaju, ali je potvrdila otmicu, dok je prištinska televizija " TV arta" objavila da je oteto dete prištinskog hirurga...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.