Jutka konačno pred sudom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020, 12:20

Jutka konačno pred sudom (FOTO)

Nastavak suđenja Milutinu Jeličiću, bivšem čelniku opštine Brus zbog polnog uznemiravanja i nedozvoljenih polnih radnji KRUŠEVAC-MILUTIN Jeličić-Jutka, okrivljen za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje danas se konačno pojavio pred Osnovni sudom u Kruševcu, gde će biti iznete završne reči u postupku koji protiv njega vodi kruševačko tužilaštvo.Početak suđenja,Jutka je sa advokatom i saradnicima čekao u obližnjem kafiću .U sud je pristigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Marija Lukić,oštećena u ovom slučaju, sa punomoćnicima.Ispred zgrade suda okupljena je grupa aktivistkinja “Mreže žena protiv nasilja” i drugih nevladinih organizacija,koje prate suđenje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki: Tužilaštvo zatražilo kaznu od 7 meseci zatvora

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020

Nastavljeno suđenje Milutinu Jeličiću, bivšem čelniku opštine Brus zbog polnog uznemiravanja i nedozvoljenih polnih radnji Nastavljeno suđenje Milutinu Jeličiću, bivšem čelniku opštine Brus zbog polnog uznemiravanja i nedozvoljenih polnih radnji.Tužilaštvoje zatražilo...

Nastavak na Večernje novosti...

“NOVOSTI” NA SUĐENjU MILUTINU JELIČIĆU Lukić: Ne mogu da oprostim društvu ako se ne osudi to ponašanje - Jutka: Ona je mene seksualno uznemiravala!

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020

Evo šta se dešavalo u tokom iznošenja završnih reči na suđenju bivšem čelniku Brusa KRUŠEVAC-EKIPA “Novosti” bila je na licu mesta, u sudnici Osnovnog suda u Kruševcu prilikom današnjeg iznošenja završnih reči na suđenju Milutinu Jeličiću bivšem čelniku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.