Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Feb.2012, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irig: Ubio staricu pa pobegao

U porodičnoj kući u Karađorđevoj ulici broj 106 u Irigu nađena je mrtva i zagrnuta zemljom u šupi svog dvorišta Jelisaveta Bursać (81). Unuk Nemanja B. (28), iz Pule, koji je sa staricom živeo od septembra prošle godine, iznenada je nestao, pa se sumnjiči za ubistvo. Komšije su zatečene ovim stravičnim zločinom.
Dežurni istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici je posle uviđaja naredio da se telo starice uputi na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, kako bi se utvrdio uzrok smrti pokojne Jelisavete Bursać. Prema prvim nalazima, Jelisaveta je ubijena, ali se ne saopštava na koji način.
Jelisavetin unuk, koji je poslednje vreme živeo sa njom, nestao je. Izgubio mu se svaki trag, a u Irig je došao sin pokojne starice i otac nestalog Nemanje. Telo pokojnice ležalo je nekoliko dana zagrnuto zemljom u šupi, dok policija nije otkrila zločin.
Komšije iz ulice pričaju kako je Nemanja bio čudan mladić, retko su ga danju viđali, samo noću bi se promolio da kupi neke sitnice u prodavnici. Kažu da se on sada prvi put pojavio kod nje, jer je počeo da studira u Novom Sadu.
Telo pokojne Jelisavete pronađeno je u ponedeljak po podne, tek kada je njen sin Mile B. doputovao iz Pule u Irig. Komšijama je rekao da je njegova majka tragično nastradala. Nije rekao ko mu je to javio i kaže da ne zna gde mu se nalazi sin.
- Niko nam ništa ne govori, šta se i kao desilo - priča Ištvan Frindik, rođak pokojne Jelisavete. - Tog Nemanju sam video nekoliko puta, ali nismo imali bliske kontakte. Ono što su meni rekli to je da je on pozvao oca i rekao mu da je baba umrla.
U Irigu se već uveliko priča da je Nemanja B. napustio zemlju, da je otišao preko Mađarske nazad u Hrvatsku.
Izvor: novosti.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.