HOROR U PREŠEVU: DEČAK RITUALNO UBIJEN!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U PREŠEVU: DEČAK RITUALNO UBIJEN!

PREŠEVO - Petogodišnjak ubijen u štali! N. I. (5) iz sela Miratovac kod Preševa u sredu je zaklan u napuštenoj komšijskoj štali. Zasad se ne zna ko je počinio ovaj jezivi zločin. Roditelji nesrećnog deteta kažu da je uzrok tragedije crna magija, a policija ne isključuje mogućnost da je reč o ritualnom ubistvu.

PREŠEVO - Petogodišnjak ubijen u štali!

N. I. (5) iz sela Miratovac kod Preševa u sredu je zaklan u napuštenoj komšijskoj štali. Zasad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se ne zna ko je počinio ovaj jezivi zločin. Roditelji nesrećnog deteta kažu da je uzrok tragedije crna magija, a policija ne isključuje mogućnost da je reč o ritualnom ubistvu.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, pretpostavlja se da je dečak ubijen između 11.50 i 17.35 sati.

- Deca idu u obdanište koje radi do 13 sati. Pošto se dečak nije vratio kući, roditelji su posumnjali da se nešto loše dogodilo, pa su krenuli u potragu. Posle nekoliko sati, našli su ga mrtvog u napuštenoj štali. Vrat mu je bio prerezan od uha do uha, sve unaokolo je bilo krvavo, a preko telo su bila položena vrata - priča izvor Kurira iz istrage.

Dosadašnji nalazi istrage, nezvanično, upućuju na to da je najverovatnije reč o ritualnom ubistvu ili osveti.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, roditelji N. I. su ranije multietničkoj policiji u Preševu prijavili da im neko preti.

- Oni su policiji rekli da nepoznate osobe, koje se bave crnom magijom, na njih bacaju čini i da se plaše da će ih ubiti - priča naš sagovornik.

Policija traga za ubicom, a dečakovo telo prevezeno je u Medicinski centar u Vranju na obdukciju.

Miratovac je, inače, jedno od najvećih sela u opštini Preševo i nalazi se uz samu granicu s Makedonijom. U njemu žive samo Albanci.

Policijska saradnja

Prema rečima našeg izvora iz istrage, na otkrivanju ubice petogodišnjeg dečaka udruženim snagama rade kosovska i srpska policija.

- U Preševo je stiglo i nekoliko inspektora MUP Srbije, koji bi trebalo da pomognu u identifikaciji i privođenju brutalnog ubice - rekao je naš sagovornik.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.