GLEDALI KAKO IM GINU NAJMILIJI!

Izvor: Kurir, 20.Jul.2011, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDALI KAKO IM GINU NAJMILIJI!

NIŠ - Šok zbog tragedije! Niš je u šoku nakon što je iz Grčke stigla vest da su u teškom udesu blizu graničnog prelaza Evzoni u Grčkoj poginuli poznati niški neuropsihijatar dr Slobodan Serafimović (63), njegova ćerka Nataša Živković (33) i njen sin Milan (10).

NIŠ - Šok zbog tragedije!

Niš je u šoku nakon što je iz Grčke stigla vest da su u teškom udesu blizu graničnog prelaza Evzoni u Grčkoj poginuli poznati niški neuropsihijatar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dr Slobodan Serafimović (63), njegova ćerka Nataša Živković (33) i njen sin Milan (10).

Serafimović je sa suprugom Jovanom, ćerkama, zetovima i unucima sa dvoja kola krenuo na letovanje u Leptokariju. S ćerkom Natašom i unukom Milanom bio je u automobilu koji je vozio zet Vladimir Živković. Zet je u udesu prošao s lakšim povredama, a tragedija se odigrala pred očima porodice druge Slobodanove ćerke i Serafimovićeve supruge Jovane, koji su bili u drugom automobilu!

Dr Slobodan Serafimović radio je kao načelnik forenzičkog muškog odeljenja u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici kod Niša. Kolege, koje su iz medija saznale za tragediju, kažu da još ne mogu da shvate da doktora i njegovih najbližih više nema.

- U četvrtak sam dežurala s njim, bio je izuzetno raspoložen. Radovao se odlasku na odmor s porodicom. Bio je izuzetan lekar, siguran u svom poslu, zainteresovan za pacijente... - s tugom u glasu kaže dr Slavica Tomić.

Šok i tuga bili su vidljivi i među Serafimovićevim komšijama u zgradi u centru Niša.

- Svi smo poštovali Slobodana, koji je bio uvek nasmejan, izuzetno dobar komšija i stari Nišlija - rekao je jedan od komšija.

Miodrag Ročkomanović, prodavac novina, kaže da je Slobodan uvek s osmehom dolazio da kupi štampu.

- Često je s unukom dolazio po novine. Baš pre neki dan sam ih video zajedno. Mnogo mi je žao te porodice. I ženu sam mu često viđao, nedavno je povredila ruku, pa sam joj stalno pomagao da uđe u zgradu. Uvek su bili ljubazni i srdačni, strašno je ovo što im se dogodilo!

Ruže za doktora

U kancelariji doktora Serafimovića, pored kompjutera juče su osvanule crvene ruže.

- Jedna pacijentkinja svaki dan ovde donosi ruže, stavlja ih u vazu. A evo, sada je ruže stavila na njegov sto - kažu na odeljenju.

Čeoni sudar

U sudaru je, osim automobila s Nišlijama, učestvovalo je  vozilo kojim je upravljao albanski državljanin, a udes se dogodio kad je jedan od vozača,  naglo promenio pravac i čeono se sudario s drugim vozilom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.