Izvor: B92, 12.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Drumska": Paunovićeva negira

Beograd -- Jelka Paunović, pripadnica "drumske mafije", izjavila u Specijalnom sudu da nije kriva i da nije zloupotrebila službeni položaj.

Ona je rekla da je devet godina radila kao inkasant na naplatnoj rampi Bubanj potok i da je svoj posao obavljala "korektno i po pravilima službe". Paunovićeva je kazala da nikakav novac od ostalih okrivljenih nije dobila, kao i da nije primetila da se događa nešto sumnjivo na naplatnim rampama.

Ona je zamolila sudsko veće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je pusti iz pritvora Centralnog zatvora u Beogradu, gde se nalazi od 25. maja 2006. godine.

I Vukman Vukašinović, koji je bio poslovođa na naplatnoj rampi "Bubanj potok", negirao je sve tačke optužnice, rekavši da nije pripadnik organizovane kriminalne grupe.

Pripadnici "drumske mafije" terete se da su preko kompjuterskog programa pravili duple karte za naplatu putarina na autoputu, čime su oštetili budžet države za 6,5 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.