Dodik: SNSD podržava Program reformi BiH

Izvor: Danas, 20.Dec.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: SNSD podržava Program reformi BiH

Lider Saveza nezavisnih demokrata (SNSD) i član Predsedništva BiH Milorad Milorad Dodik je rekao da ta stranka podržava Program reformi BiH koji će biti upućen u NATO i da je u skladu s Rezolucijom o vojnoj neutralnosti i dovoljno jasno ukazuje na činjenicu da integracioni procesi nisu deo tog dokumenta.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dodik tvrdi da Program reformi nije suprotan vojnoj neutralnosti, SDS ga demantuje

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2019

Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je Izvršni komitet SNSD-a podržao Program reformi...Dodik je naveo da je Program reformi u skladu sa Rezolucijom Narodne skupštine RS o vojnoj neutralnosti..."Ništa nije tajno, idemo na posebnu sednicu Narodne skupštine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.