Doček odbojkaša na platou Spensa

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček odbojkaša na platou Spensa

Doček odbojkaša Vojvodine NS seme, koji su juče osvojili evropski Čelendž kup je večeras na platou Spensa, saopštili su iz kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Ekspedicija crveno-belih ima let iz Lisabona do Budimpešte gde bi trebalo da slete oko 18h, pa se u Novom Sadu očekuju posle 22h.

Zbog toga će doček šampiona početi u kasnim večernjim satim, a građani koji žele da pozdrave odbojkaše se pozivaju da dođu između 22.30 i 23h.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Novosađani su osvojili u nedelju pehar Čelendž kupa, prvi evropski trofej u istoriji srpske klupske odbojke. U Lisabonu su izgubili sa 3:2, ali su im bila dovoljna dva seta za konačan trijumf pošto su u prvom duelu na Spensu slavili sa 3:1.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.