DEČAK POVREĐEN U SUDARU SA VOZOM

Izvor: Kurir, 26.Sep.2011, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK POVREĐEN U SUDARU SA VOZOM

ZAJEČAR - Mrtav pijan izazvao sudar! Trogodišnji N. A. lakše je povređen kada je na „jugo“ kojim je sa 1,28 promila alkohola u krvi upravljao njegov otac Dane A. (29) naleteo teretni voz! Prema nezvaničnim informacijama, Dane A., koji je zadržan u pritvoru, pripadnik je policije.

ZAJEČAR - Mrtav pijan izazvao sudar!

Trogodišnji N. A. lakše je povređen kada je na „jugo“ kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa 1,28 promila alkohola u krvi upravljao njegov otac Dane A. (29) naleteo teretni voz! Prema nezvaničnim informacijama, Dane A., koji je zadržan u pritvoru, pripadnik je policije.

- Dete je bilo na zadnjem sedištu. Otac je vozio zemljanim putem iz pravca Zaječara ka Belom Timoku. Kod mesta Grljan, na pružnom prelazu, na njih je naleteo teretni voz. Nesreća se najverovatnije dogodila pošto se Dane A. uopšte nije zaustavio da pogleda da li voz nailazi. Inače, na tom putu nema uređaja koji upozoravaju na približavanje voza - kažu iz zaječarske policije.

Na nesreću, u tom trenutku je naišla lokomotiva, koja je vukla jedan vagon. Ona je prednjim levim delom udarila u prednju desnu stranu „juga“.

- Udarac je bio strahovit! Automobil je poleteo u levu stranu i survao se u provaliju duboku oko šest metara - navodi naš sagovornik iz policije i dodaje da su A. D. i njegov sin imali mnogo sreće.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.