Četvoro poginulo u nesreći

Izvor: B92, 04.Apr.2009, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro poginulo u nesreći

Ljig -- Četiri osobe su poginule, a jedna je teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata, između Ljiga i Lazarevca.

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali učestvovala su tri automobila. Prema prvim nalazima istrage, do nesreće je došlo kada je vozač BMV-a pretičući vozilo lančija crnogorskih registarskih oznaka, direktno udario u golf kruševačke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštio istražni sudija Opštinskog suda u Lazarevcu, Ljubivoje Kovačević, poginuli su Radiša Đurđić iz sela Dudovica kod Lazarevca, koji je vozio BMV, i tri osobe u golfu: vozač Zoran Nikolić iz Kruševca, Vera Miljković i Milena Radojević, obe iz Kraljeva.

Sa teškim povredama u beogradski Urgentni centar prevezena je pedesetosmogodišnja Mirjana Jovanović iz Kruševca. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je u prekidu više od tri i po sata.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.