Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Lazarevca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2009, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Lazarevca

LAZAREVAC - U teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali između Ljiga i Lazarevca poginule su četiri osobe, a jedna je teško povređena.

Do nesreće je došlo na delu Ibarske magistrale kod sela Dudovica između Ljiga i Lazarevca, kada je prema prvim nalazima istrage, vozač bmv pretičući vozilo lančia crnogorskih registarskih oznaka, direktno udario u golf kruševačke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Kako je saopštio istražni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sudija Opštinskog suda u Lazarevcu Ljubivoje Kovačević, poginuli su Radisa Đurđić (1977) iz sela Dudovica kod Lazarevca, koji je vozio bmv i tri osobe u golfu, vozač Zoran Nikolić (1966) iz Kruševca, 53-godišnja Vera Miljković iz Kraljeva i 54-godišnja Milena Radojević iz Kraljeva.

Sa teškim povredama u beogradski Urgentni centar prevezena je 58-godišnja Mirjana Jovanović iz Kruševca. Ona se takođe nalazila u automobilu marke golf.

Saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je u prekidu više od tri i po sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.