Bacila se s krova hotela!

Izvor: Kurir, 25.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacila se s krova hotela!

BEOGRAD - Ljiljana Anđelić (52) skočila je juče u 7.30 časova s krova hotela „Ekscelzior“, koji se nalazi na uglu ulica Kneza Miloša i Lazarevićeve, i na mestu ostala mrtva. Iako nije zvanično saopšteno na koji način je nesrećna žena nastradala, pretpostavlja se da je sama sebi oduzela život. Nakon što su lekari Hitne pomoći konstatovali smrt, Ljiljanino telo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde bi rezultati obdukcije trebalo da rasvetle uzrok smrti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena pala sa krova hotela

Izvor: RTS, 24.Dec.2008, 10:37

Žena čiji identitet za sada nije poznat pala je jutros sa krova hotela "Ekscelzior" u Beogradu...Jutros u Beogradu, za sada, nepoznata žena pala je sa krova hotela "Ekscelzior"...Pretpostavlja se da je u pitanju saomoubistvo...Kako Radio-televizija Srbije nezvanično saznaje, nesrećna žena i ranije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.