BEBA MI SE UDAVILA U ŠAHTU!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBA MI SE UDAVILA U ŠAHTU!

Svi smo spavali i niko nije video kad je Filip otpuzao iz kuće i upao u rupu punu vode, ispričala majka Sefera (19)

BEOGRAD - Zla sudbina nevinog mališana!

Osmomesečni Filip D. udavio se u šahtu punom vode, dubokom samo tridesetak centimetara! Telo mališana u dvorištu kuće na Pazovačkom putu u Zemunu našla je juče oko osam sati njegova majka Sefera (19). Nažalost, bebi nije bilo spasa.

- Sin je spavao sa mnom na dušeku. Ne znam kad se probudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i otpuzao. Kad sam se ja probudila, njega nije bilo pored mene. Tražila sam ga po kući, nigde ga nije bilo. Istrčala sam napolje i zatekla ga mrtvog u šahtu. Pao je na glavu, a noge su mu virile iz rupe.

Izvukla sam dete i stavila na travu. Jaukala sam i dozivala pomoć. Dever je odmah dotrčao. Pokušao je da ga spase dajući mu veštačko disanje, ali Filip je bio mrtav - priča uplakana majka Sefera.

Niko ne zna u koliko sati se mališan probudio i otpuzao napolje. Ulazna vrata kuće, u kojoj roditelji nesrećnog Filipa žive kao podstanari, bila su otvorena zbog vrućine.

- Velika tragedija! Jadno dete! Umrlo je u najgorim mukama! Za njegove roditelje utehe nema! Pre šest meseci doselili su se u Beograd iz Leskovca, i eto šta ih snađe - priča komšinica.

Filipovog oca Džemu (25) užasna vest zatekla je u Leskovcu.

- Pre nekoliko dana Džemo je otišao na Roštiljijadu, kako bi zaradio koji dinar i prehranio porodicu. Prodavao je alat i kaiševe. Ne znam kako će preživeti smrt mezimca - kaže komšinica.

Nesrećni mališan bio je najmlađi od trojice sinova Sefere i Džeme. S njima u kući u Zemunu žive i Džemini roditelji i dva brata.

Baka udarala glavom o stub

Elizabeta D., baka osmomesečnog Filipa, jaukala je i plakala nad telom najmlađeg unuka.

- Ona je neutešna! Vrištala je i udarala glavom o betonski stub! Bebina majka je u šoku, još nije svesna tragedije koja ju je zadesila. Stariji sinovi, od četiri i tri godine, preplašeni su od ljudi i policije, ali ne znaju da brata nikad više neće videti - priča potresena komšinica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.