Izvor: CrnaHronika.rs, 01.Sep.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil sleteo u provaliju, devojka poginula

U saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Kamenica – Stolovi kod Kraljeva, život je izgubila 17-godišnja devojka, a četiri mladića su zadobila lake telesne povrede.Do nezgode je došlo u subotu oko 21 sat, kada je automobil marke „pasat“, kraljevačke registracije, kojim je prema Kamenici upravljao J.R. (19) iz Kraljeva, sletelo sa kolovoza u provaliju dubine oko 70 metara.
Pored 17- godišnje K.N. iz Žiče kod Kraljeva koja je podlegla povredama, u vozilu su se nalazili i njen brat N.N. (19) i I.R. (18) iz istog mesta i F.P.(19) iz Kraljeva.
Uviđaj je izvršila istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika kraljevačke saobraćajne policije. Istraga o uzroku i okolnostima nastanka saobraćajne nezgode još uvek nije poznata.
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.