DEVICE: Horoskop za 2019.

Izvor: Mondo, 01.Jan.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVICE: Horoskop za 2019.

Evo šta kažu zvezde, kakva Vas godina čeka…

Ova godina će biti malo lakša, jer će Vaš vladar Merkur biti tri puta retrogradan, kao i uvek, ali sa dobrim razmacima. Prvi put će biti u martu, pa onda u julu, a zatim i u prvoj polovini novembra. Tada će Vam možda sve biti konfuzno, ali ipak ćete se osećati bolje kad sve prođe.

Saturn pravi dobar aspekt koji ide u Vašu korist, pa ćete ipak u svemu biti stabilni ili ćete bar težiti  tome.

POSAO
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Tokom godine će sve biti kako treba što se tiče novca. Imaćete samo manje probleme u oktobru i novembru.

Neka muška osoba Vas može nervirati na poslu. Ne opterećujte se previše svim obavezama. Radite samo ono što je prioritetno. Nije vreme za preterivanje sa poslom. Ove godine dajte sebi oduška, jer ne treba preterivati. Potrudite se da pregledate sve detalje i da Vam ništa ne promakne.

Biće mnogo bolje ako ne radite u državnoj firmi, nego ako ste privatnik. Ako želite da otvorite nešto novo, neka to bude nešto vezano za lepotu ili možete bilo kakvu firmu sa prijateljem osnovati.

LJUBAV

Nije ovo godina za pravljenje kompromisa, jer to možda neće biti baš toliko dobro za Vas. Ne opterećujte se previše planiranjem nego uživajte u flertu i ljubavi.

Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Budite otvoreni za nova poznanstva. Ove godine će Vam čak odgovarati i nešto što nije baš ozbiljno. Ipak, iz toga može da se rodi ljubav. Ne odustajte.

Oni koji su zauzeti će uživati i neće imati nikakve probleme.

ZDRAVLJE

Pozitivni ste. Cele godine će sve biti dobro i nećete imati veće zdravstvene probleme sem problema sa pritiskom, ali već ste navikli na to. Ne preterujte sa hranom, budite umereni baš u svemu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.