Izvor: B92, 05.Jul.2023, 15:53

Znamo kako će izgledati Nothing Phone (2) VIDEO

Kako bi dodatno zagolicao maštu korisnicima i izazvao ushićenje oko predstavljanja, Nothing je objavio zvanične fotografije predstojećeg Phone (2) modela, koje prikazuju blago osveženje dizajna.

Svega nekoliko dana pre velikog predstavljanja Phone (2), Nothing je odlučio zvanično prikaže kako telefon izgleda u beloj i sivoj boji. Do0 telefona je došao i poznati jutjuber Markus Braunli, kako bi dodatno pokazao šta je sve novo na Nothingovim telefonima.

Prvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nothing je odlučio da blago osveži dizajn poleđine telefona. Gornji i bočni deo je sada zakrivljeniji, što bi trebalo omogući udobnost tokom korišćenja. Dok je Phone (1) imao pet odvojenih LED traka, Phone (2) ih ima čak 11. Tu je i novi Glyph interfejs koji sada ima 33 zone osvetljenja, što bi trebalo da korisnicima omogući dodatni nivo kontrole nad LED-ovima.

Na primer, na poleđini Phonea (2) moći će da se prikazuje glasnoća ili merač vremena, a Nothing planira da dozvoliti korišćenje LED-ova i za pojedine eksterne aplikacije. O tome se još ne zna previše, ali to bi, između ostalog, moglo da znači da bi poleđinsko osvetljenje moglo "da pleše" tokom reprodukcije muzike na Spotfiyu.

Kako nove zone osvetljenja zapravo izgledaju na Nothing Phone (2), pogledajte u video snimku markusa Braunlija na YouTubeu.

Nothing Phone (2) biće globalno predstavljen 11. jula. Još ranije je potvrđeno da će telefon pokretati Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 čipset i da će imati 6,67-inčni AMOLED ekran, bateriju od 4700 mAh i softversku podršku od tri velika ažuriranja OS-a i četiri godine bezbednosnih zakrpa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.