Xbox One nudi daljinsko igranje

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2013, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox One nudi daljinsko igranje

Neimenovani izvori upoznati sa najnovijom konzolom kompanije Microsoft navode da će Xbox One posedovati karakteristiku daljinskog igranja između konzola bilo da je reč o konzolama koje su povezane fizički ili online, što će omogućiti prijateljima da igraju daljinskim putem svoje igre. Izvori navode da su bili svedoci igranja igara preko konzola koje su bile povezane lokalno žičnim putem pri čemu je Skype poziv predstavljao most između dva korisnika. Slična karakteristika je dostupna i u okviru Sony-jeve konzole naredne generacije PlayStation 4 bilo da je reč o vezi između konzola ili konzole i PlayStation Vita konzole.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Plan za prodaju 25 milona Xbox 360 konzola

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2013

Prema navodima Mikrosoftovog višeg potpredsednika za interaktivnu zabavu Yusufa Mehdi-ja, ova kompanija ima viziju da će prodati još 25 miliona Xbox 360 konzole u narednih pet godina. On je reko da se nada da bi kompanija za pet godina mogla da sa Xbox 360 konzolom premaši prodaju 100 miliona jedinica....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.