Wii se pridružuje Hulu Plus servisu

Izvor: ITsvet.com, 21.Feb.2012, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wii se pridružuje Hulu Plus servisu

Nintendo u saradnji sa Hulu Plus servisom obezbedila je veliki broj trenutnih TV programa i klasičnih filmova na Wii konzoli. Vlasnici ove konzole sa pristupom internetu velikih brzina sada imaju novi način da gledaju svoje omiljene TV programe i filmove. Od danas, vlasnici ovih konzola imaju priliku da se pretplate na Hulu Plus servis i trenutno dobiju mogućnost gledanja TV programa među kojima su Family Guy, Glee, New Girl, Vampire Diaries, The Office, The Biggest Loser i Modern Family. U toku prvog meseca, korisnici koji preuzmu Hulu Plus za Wii i koji nemaju postojeći Hulu Plus nalog, dobiće priliku da besplatne isprobaju servis u toku trajanja od dve nedelje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Mountain Lion nema Facebook opciju

Izvor: ITsvet.com, 21.Feb.2012

Apple-ov novi Mountain Lion operativni sistem koji je predstavljen krajem protekle nedelje, podrazumeva karakteristiku deljenja koja je već dostupna u većini aplikacija, ali korisnici nemaju priliku da koriste meni za deljenje putem Facebook servisa. Funkcija „Share Sheets“ je jedan od nekoliko...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.