TSMC bez povećanja 28nm kapaciteta

Izvor: ITsvet.com, 23.Nov.2013, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSMC bez povećanja 28nm kapaciteta

Povećanje iskorišćenja kapaciteta okviru 28nm tehnološkog procesa kompanije TSMC je malo verovatno pre kraja prvog kvartala ili drugog kvartala naredne godine umesto sredinom prvog kvartala naredne godine kako se to očekivao ranije. Vodeći klijenti ove kompanije kada je reč o 28nm tehnološkom procesu su već smanjili svoje narudžbine za četvrti kvartal ove godine i prvi naredne godine, navode izvori upoznati sa materijom i ukazuju da za sada nema naznaka povećanja potražnje. Prodaja vrhunskih smart telefona i tableta nastavlja da bude razočaravajuća dok potražnja za personalnim računarima nastavlja da se smanjuje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

NAND flash ugovorne cene padaju

Izvor: ITsvet.com, 23.Nov.2013

Ugovorne cene za NAND flash memoriju su pale za 5 do 7% u toku prve polovine novembra ove godine usled slabije od očekivane potražnje za proizvodima na sami obodima tržišta kao i usled opreznosti proizvođača uređaja da kupuju komponente, navodi DRAMeXchange organizacija. Bez znaka poboljšanja,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.