Štrajk pilota Er Fransa od 15. do 22. septembra

Izvor: Blic, 14.Sep.2014, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk pilota Er Fransa od 15. do 22. septembra

Francuska aviokompanija Er Frans saopštila je juče da će u ponedeljak obezbediti samo 40 odsto svojih letova zbog najavljenog štrajka pilota.

"Er Frans predviđa da obezbedi 40 odsto letova u ponedeljak zbog velikog broja pilota koji tog dana stupa u štrajk", navela je kompanija i dodala da će verovatno biti kašnjenja ili zastoja o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

Sindikati pilota najavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << štrajk od 15. do 22. septembra nezadovoljni uslovima za razvoj niskobudžetne aviokompanije grupe Transavia.

Transavia je kamen temeljac novog strateškog plana "Perform 2020" partnerstva Er Fransa i holandske aviokompanije KLM da odgovori na konkurenciju drugih niskobudžetnih kompanija. Novim planom veliki broj pilota bi radio pod ugovorom na određeno.

Er Frans očekuje da će jedan dan štrajka koštati između 10 i 15 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Er Frans" u štrajku!

Izvor: Prva.rs, 14.Sep.2014

"Er Frans predviđa da obezbedi 40 odsto letova u ponedeljak zbog velikog broja pilota koji tog dana stupa u štrajk", navela je kompanija i dodala da će verovatno biti kašnjenja ili zastoja o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.. Sindikati pilota najavili su štrajk od 15. do 22. septembra...

Nastavak na Prva.rs...

Sutra štrajk pilota „Er Fransa“

Izvor: Capital.ba, 14.Sep.2014

PARIZ, Francuska aviokompanija „Er Frans“ saopštila je da će sutra 15. septembra zbog najavljenog štrajka pilota obezbijediti 40 odsto svojih letova. „`Er Frans` planira da obezbijedi 40 odsto letova u ponedjeljak zbog velikog broja pilota koji tog dana stupa u štrajk“, navela je kompanija. Iz...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.