Šta se sve krije iza Raijintek brenda?

Izvor: PCAxe.com, 15.Mar.2013, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se sve krije iza Raijintek brenda?

Creating Passion – Designed in Germany, made in Taiwan  
U japanskoj mitologiji reč Raijin se odnosi na Boga munja, gromova i oluja. Reč je izvučena iz dve reči – „rai“, što znači grom, i „shin“, što znači bog. Razlog zašto imamo ovakav uvod je jednostavan – za sada imamo veoma malo informacija o ovoj IT kompaniji.
Ipak, reč je o kompaniji koja će, kako nezvanično saznajemo, između ostalog u svom portfoliu imati i procesorke kulere. Po rečima zaposlenih u ovoj kompaniji, perjanica ponude CPU kulera će imati slične ili bolje performanse od svih do sada poznatih High-End CPU kulera, ali po daleko nižoj ceni!
Naime, kompanija Raijintek je lansirala svoju oficijelnu Facebook stranicu, naš savet je da lajkujete ovu stranicu i podržite tako Raijintek brend. Takođe na taj način ćete imati uvid u predstojeće projekte Raijinitek brenda i same proizvode.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.