Sony nudi dodatnu garanciju

Izvor: B92, 06.Maj.2010, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony nudi dodatnu garanciju

Kupili ste Sony igračku konzolu PlayStation 3 (PS3) ili PlayStation Portable (PSP), a niste previše zadovoljni garantnim uslovima?

Izvor: Mikro




Sony je zato svojim mušterijama ponudio mogućnost da produže garantni period, čak iako su kupili svoju konzolu pre više meseci, pa i godinu dana. Naravno, ova pogodnost nije besplatna.

Potrošači koji su svoje konzole kupili u prodavnicama GameStop i Best Buy, već su mogli da dokupe garanciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja im omogućava da vrate defektan proizvod i dobiju adekvatnu zamenu, a da ne prolaze standardnu proceduru koju je propisala služba za odnos sa kupcima.

Sony planira da dobro zaradi na takozvanom „osiguranju" proizvoda, nudeći garantne planove (Protection Plans) za konzole PlayStation 3 i PlayStation Portable. Korisnici koji su kupili svoju konzolu PS3 u poslednjih godinu dana mogu produžiti garantni period za jednu godinu za svega 45 dolara, ili za dve godine uz nadoknadu od 60 dolara.

Vlasnici konzole PSP mogu iskoristiti sličan garantni plan ali po cenama od 30 i 40 dolara, redom. Njima se još nudi i garancija protiv „slučajne štete" koja obuhvata i polomljen ekran. Garantni plan koji obuhvata slučajnu štetu mora se kupiti u prvih mesec dana od kupovine proizvoda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.