Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo za dame – TAG Heuer Monaco Lady Kingsman

Inovativni TAG Heuer Connected sat je glavna zvezda filma, budući da je zaštitni znak tajnih agenata. No, pored ovog sata, TAG Heuer je kreirao sat za ženski lik, agentkinju Džindžer Ale – Monaco Lady Kingsman Special Edition.
Monaco je sat jedinstvenog dizajna, proslavljen još davne 1971. godine kada ga je poznati glumac Stiv Mekvin, predstavio noseći ga tokom snimanja filma Le Mans. Od tada je ovaj sat jedan od najprepoznatljivijih modela među svim TAG Heuer kolekcijama. Jednom rečju, radi se legendi.
Za potrebe agentkinje Džindžer Ale, koju igra prelepa Hale Beri, TAG Heuer je redizajnirao sat po uzoru na slavni muški Monaco model, ali za razliku od onog koje je nosio Mekvin i koji je imao kućište prečnika 39mm, žensko izdanje ima 37mm, a plava boja ciferblata je zamenjena prelepom čokoladno braon bojom.
Indeksi i kazaljke pozlaćeni su sa 5N roze zlatom i ukrašeni setom od 13 dijamanata promera 1.30mm, što je oda prepoznatljivoj Engleskoj eleganciji. Sat je upotpunjen mat braon kožnom narukvicom od najfinije teleće kože.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.