Rocket League automobilčići

Izvor: ItRešenja.com, 06.Feb.2017, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rocket League automobilčići

KlanRUR prati nuspojavu ogromne popularnosti Rocket League, i zanimljive igračke koje idu uz to!

Od kako se pojavio na leto 2015. godine, Rocket League je neverovatnom brzinom stekao veliku popularnost, koja je otišla dotle da je igra čak postala veoma ozbiljna priča u eSports vodama, gde su mnoge renomirane esport organizacije osnovale i svoja Rocket League odeljenja.

Osim tog nešto ozbiljnijeg dela, igra je u svojoj srži pre svega ostala odlična i originalna zabava, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << sjajan način da se malo “izigrate” onlajn sa svojim drugarima.

U saradnji sa kompanijom Zag Toys, developer Psyonix (kreatori igre), predstavili su seriju pravih malih automobilčića “na navijanje” koji predstavljaju replike onih iz igre. Uz njih stiže i replika lopte kakvu smo videli u igri.

Od ukupno 12 modela, prvi modeli se zovu Octane, Dominus, Masamune, Hotshot, Grog, X-Devil, Merc i Backfire, dok se imena ostalih modela još uvek ne znaju. Očekivano, postojaće i specijalne limitirane serije koje će sa sobom nositi i kod koji možete aktivirati u igri, kako bi dobili specijalne, ekskluzivne kozmetičke detalje za svoja vozila u igri.

U prodaju stižu ovog proleća, a Ispod ih možete videti i u akciji:



Izvor: GameFun

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.