Izvor: Tech-Lifestyle.com, 03.Apr.2024, 12:03

Rocco Super pametni frižider

Otišli su dani običnog mini frižidera. Rocco Super je pametni frižider koji će da unese revoluciju u hlađenju. Ovaj elegantni, midcentury moderni dizajn nije samo frižider, već i stilski dodatak za vaš životni prostor. Ono što izdvaja Super pametni frižider je njegova pametna tehnologija. Kontrolišite svetla i temperaturu sa svog pametnog telefona, a zahvaljujući patentiranom Sight System-u, čak možete i da zavirite unutra na daljinu. Recite zbogom nagađanju u prodavnici i dobrodošlicu savršeno popunjenom frižideru.
Rocco Super Frižider nudi fleksibilno skladištenje sa preklopnim policama i modularnim policama, sa izolovanim zonama hlađenja koje zadovoljavaju sve vaše preferencije pića. Može držati do 27 boca ili 88 limenki, ili kombinaciju. Police se potpuno izvlače, kako bi obezbedile da ništa ne izgubite u pozadini. Dimebilna LED svetla osvetljavaju vašu kolekciju, a digitalne kontrole vam omogućavaju da podesite temperaturu između 2 i 18 stepena Celzijusa.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.