Radosna vest! Sersei će ipak šetati gola...

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radosna vest! Sersei će ipak šetati gola...

Dubrovačka biskupija saopštila da nije zabranila snimanje jedne od ključnih scena pete sezone serije "Igre prestola" već snimanje scene u kojoj naga žena izlazi iz katedrale.

Dubrovačka biskupija saopštila je danas da scena u kojoj žena izlazi gola iz katedrale prkosi svim normama hrišćanskog morala i osnovne pristojnosti.

"Kao što se, verovatno, ne bi dopustilo snimanje takve scene ni u katedralama u Londonu ili Vašingtonu, odnosno kraljičinim rezidencijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili Beloj kući", navela je biskupija.

"Biskupija nije zabranila niti može da zabrani snimanje scena na prostoru nad kojim nema ingerencija", navodi se u saopštenju Dubrovačke biskupije.

Producenti traže drugu lokaciju za snimanje, tako da ćemo ipak gledati golu kraljicu.

"Kraljica Sersei" ili Lana Hedli, ranije je priznala kako se i te kako plaši ove scene.

"Bila sam vrlo nepopustiva u nameri da Sersei držim obučenom jer mislim da je to deo njene moći. Ona može biti seksualna i čudna i ženstvena ali ne i gola. I mislim da ćemo zbog toga imati šokantniji prizor gubitka moći kada se to dogodi".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.