Radmanović: Bobar je bio uspješan čovjek

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović: Bobar je bio uspješan čovjek

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović uputio je danas telegram saučešća porodici Gavrila Bobara, koji je noćas iznenada preminuo u Bijeljini.

Radmanović je u telegramu naveo da ga je potresla i rastužila vijest o iznenadnoj i preranoj smrti Gavrila Bobara.

"Bio je to dobar i uspješan poslovni čovjek, koji će nedostajati svima nama, a najviše svojoj porodici i zajednici u kojoj je živio i radio. Nadam se da ćete smoći snage >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da prebrodite nesreću koja vas je zadesila njegovom iznenadnom smrću", navodi se u Radmanovićevom telegramu.

U Bijeljini je noćas iznenada preminuo Gavrilo Bobar, vlasnik kompanije "Bobar" i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.