Produžena garancija za sve Huawei uređaje!

Izvor: ItRešenja.com, 04.Dec.2020, 15:27

Produžena garancija za sve Huawei uređaje!

Kompanija Huawei ponovo je svojim korisnicima obezbedila pogodnost produženja garancije do čak tri meseca i besplatnu uslugu preuzimanja i vraćanja uređaja u slučaju popravke, odnosno servisa, za sve uređaje u garantnom roku.

Stavljajući korisnike na prvo mesto, Huawei konstantno teži ka tome da svojim uređajima i uslugama pruži najbolje moguće iskustvo. Upravo zbog toga, Huawei kontinuirano radi na razvijanju softvera, deli ažuriranja i pruža usluge kako bi pametni telefoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << ali i ostali uređaji bili u najboljem mogućem stanju.

Produžite garanciju za tri meseca

Za sve HUAWEI proizvode, uključujući slušalice, računare, tablete, prenosive uređaje, audio uređaje i rutere, čija originalna garancija ističe u period od 28. novembra 2020. do 28. februara 2021, garancija će biti produžena do 1. marta 2021. godine.

Za bilo koji uređaj koji ispunjava navedene kriterijume, garancija će se automatski produžiti do 1. marta 2021. godine. Svi ostali uslovi garancije ostaju nepromenjeni.

Više informacija na možete saznati na ovom link-u

Besplatno preuzimanje i vraćanje uređaja za servisiranje

Korisnici se takođe mogu prijaviti za uslugu besplatnog preuzimanja i vraćanja uređaja koji su za popravku. Huawei uređaj će preuzeti kuriska služba i odneti ga u servisni centar. Nakon popravke, čišćenje i dezinfekcija uređaja vrši se u skladu sa profesionalnim specifikacijama.

Sva logistika, uključujući pošiljku, je besplatna za potrošače.

Za uslugu se možete prijaviti na sledeće načine:

Usluga pokriva sve Huawei uređaje: pametne telefone, laptop računare, tablete, pametne satove, rutere i modeme.

Besplatna dezinfekcija u Huawei servisnim centrima.

Ukoliko korisnik odluči da lično poseti servisni centar, Huawei će besplatno izvršiti dezinfekciju uređaja. Pronađite najbliži servisni centar na ovom link-u

Više informacija o svim uslugama možete pronaći na zvaničnoj Huawei stranici

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.