Prava poslastica za ljubitelje: Stižu novi Commandosi

Izvor: B92, 15.Jul.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava poslastica za ljubitelje: Stižu novi Commandosi

U ovo sušno julsko letnje vreme, bar kada je gejming u pitanju, dobijamo zaista sjajnu informaciju – potvrđeno nam je da stiže nova Commandos igra!

Pravo na ovu pomalo zaboravljenu franšizu je otkupio studio Kalypso Media, koji stoji iza serijala kao što su Tropico, Dungeons i Railway Empire, tako da verujemo da su Komandosi u dobrim rukama.

Ova vest nam je stigla direktno od samog studija, koji je na svom Tviter profilu objavio da je kupio celokupno vlasništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << studija Pyro Studios, što osim komandosa uključuje i druge igre, poput Imperial Glory i Praetorians, piše Play.

I odmah je najavio da će raditi na nekoliko igara, jedna je potpuno novi naslov, ali nas takođe očekuje i nekoliko rimejka/rimastera starih Commandosa, kako bi ponovo uživali na novim sistemima u ovim klasicima.

Iz studija Pyro kažu da su zadovoljni time što su postali deo Kalypso Media grupe, što će im omogućiti nastavak neometanog rada i osigurati novi život za njihove igre.

A mi jedva čekamo da vidimo šta se novo sprema u serijalu kome smo ostavili bezbrojne noći tokom tinejdžerskih dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.