Od sada iste poruke na više uređaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 17:11

Od sada iste poruke na više uređaja

Vacap ima novu opciju...

WhatsApp radi na podršci za više uređaja, te će tako iste poruke moći da se čitaju sa nekoliko ekrana, a zahvaljujući sinhronizaciji prethodnih komunikacija. Jedan nalog će moći da bude funkcionalan na više uređaja, što znatno olakšava i ubrzava  komunikaciju.

Yes, it's the ability to use your WhatsApp account from 4 devices at the same time.

Under development, but it's great!

📱📱📱📱 pic.twitter.com/JYvtMahrag
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— WABetaInfo (@WABetaInfo) June 12, 2020

Dve milijarde korisnika

WhatsApp podršku za više uređaja trenutno nudi preko WhatsApp Web-a, a opcija funkcioniše samo kada je uređaj povezan na internet. Nova podrška za više uređaja ne zahteva da telefon konstantno bude povezan, te korisnicima omogućava da simultano komuniciraju sa više uređaja. Tu je i podrška za chat history sinhronizaciju, a stiže i iPad aplikacija o kojoj se već dugo govori.

Platforma trenutno broji preko dve milijarde korisnika, a broj se konstantno povećava. Zbog toga redovno stižu i nove opcije, od kojih se najveći broj tiče bezbednosti korisnika i sprečavanja širenja lažnih vesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.