OCZ 1TB Octane SSD stiže sredinom maja

Izvor: ITsvet.com, 08.Maj.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OCZ 1TB Octane SSD stiže sredinom maja

Kompanija OCZ planira da u narednom periodu predstavi OCZ 1TB Octane SSD za koji se navodi da će se na tržištu pojaviti u toku narednih nekoliko nedelja. Imajući u vidu da se zvanični predstavnik još uvek nije oglasio po ovom pitanju, na osnovu informacija koje su dostupne svi oni koji budu poželeli da budu vlasnici solid state drive-a vrhunskih performansi i monstruozno velikog skladišnog kapaciteta, moraće za njega da izdvoje pravo malo bogatstvo. Naime, očekuje se da će cena novog OCZ 1TB Octane solid state drive-a biti oko $3.255, ali postoje i neke indicije da cena ipak neće biti tako visoka te da će biti podložna promeni.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Apple MacBook Air od $799 stiže ove godine

Izvor: ITsvet.com, 09.Maj.2012, 18:05

Postoji velika mogućnost da će se novi MacBook Air model po ceni od $799 pojaviti na tržištu u toku trećeg kvartala. Postoji velika verovatnoća da bi MacBook Air i pored visoke cene mogao da ima značajan uticaj na rivalske ultrabook uređaje, naročito ukoliko kompanija Intel ne bude u mogućnosti...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.