Nastavak stiže posle 12 godina

Izvor: ITsvet.com, 30.Jul.2010, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak stiže posle 12 godina

Izdavanje igre Starcraft II ne označava samo pojavljivanje jedne od PC igara o kojoj se najviše pričalo u poslednje vreme već predstavlja i najduži period koji je protekao između dva izdanja jedne franšize od (ne računajući expansione) 12 godina. Originalna Starcraft igra je svetlost dana ugledala 1998 godine u izdanju Blizzard Entertainment-a, da bi sada Starcraft II bila razvijena od strane iste kompanije. Smeštena u daleku galaksiju u 26. veku, Starcraft II ima tri poglavlja od kojih je prvi Wings of Liberty izdato 27. jula. Sledeća dva će biti dodata igri u vidu expansion pack-a. Ova dva expansiona će nositi nazive Heart of the Swarm i Legacy of the Void.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nastavak stiže posle 12 godina

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Jul.2010

Izdavanje igre Starcraft II ne označava samo pojavljivanje jedne od PC igara o kojoj se najviše pričalo u poslednje vreme već predstavlja i najduži period koji je protekao između dva izdanja jedne franšize od (ne računajući expansione) 12 godina. Originalna Starcraft igra je Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.