NOVINA: Ova kompanija ulazi u KLAUD gejming

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVINA: Ova kompanija ulazi u KLAUD gejming

Novitet iz Amazona...

Svetski gigant onlajn prodaje želi deo cloud gaming kolača. Prema informacijama koje kruže internetom, Amazon će u 2020. godini objaviti svoj striming gejming servis. To im neće biti toliko teško s obzirom da već prodaju igre, konzole i ostale dodatke za igru. S druge strane, poseduje Tvič, jedan od najvećih servisa na svetu za striming igara.

Njihove ambicije su velike, s obzirom da se takmiče sa gejming servisima Mikrosofta i Sonija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gugla i ostalih. Uostalom, Amazon je trenutno najveći kloud provajder na svetu, a nedavno je sklopljen i dogovor sa američkim službama bezbednosti o pohrani podataka na Amazon kloud serverima.

Amazon planira da objavi svoju gejming uslugu sledeće godine, a postoje indicije da je počelo i regrutovanje radnika kompanija koje već imaju izgrađen renome na ovom polju, poput Microsofta. Iz ovog IT giganta takođe navode da će u toj gejming platformi postojati integracija njihove platforme za striming Tvič kao i kompanijinih drugih servisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.