LJUBAV: Seka u ponoć prvo poljubila Veljka

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV: Seka u ponoć prvo poljubila Veljka

Seka Aleksić je za doček Nove godine gostovala u Vili Jeleni gde je napravila fenomenalnu atmosferu.

Koliko je bilo lepo najbolje govori činjenica da se pevačica i za doček Pravoslavne nove godine odlučila za isto mesto.

U dugoj beloj haljini sa dubokim dekolteom ređala je hitove, a njeni obožavaoci ni jednog trenutka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu prestali da igraju uz proverene pesme.

Osim najnovijih hitova, Seka peva i njene stare numere kako bi se prisetili i tog vremena. Kako se može čuti od gostiju, ni ne pomišljaju da naprave pauzu i "malo odmore noge".

Ipak, prioriteti moraju da se znaju, a njoj je suprug Veljko na prvom mestu. Zato je imao čast da se Seka sišla sa podijuma i otišla do njega kako bi mu uz poljubac čestitala Novu godinu. Onda se vratila i svim gostima poželela zdravlje i sreću.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.