LG PROIZVODI ZA BOLJI ŽIVOT NA BAZI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 09.Sep.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG PROIZVODI ZA BOLJI ŽIVOT NA BAZI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

LG je dao prioritet svom brendu LG ThinQ na IFA sajmu u Berlinu. Više od jedne trećine ogromnog izložbenog prostora na sajmu bilo je usredsređeno na veštačku inteligenciju, uz niz LG ThinQ proizvoda prikazanih u tri različite lifestyle zone: ThinQ Travel, ThinQ Gourmet i ThinQ Style. Svaka zona je stručno dizajnirana kako bi odražavala raznovrsne stilove života savremenih kupaca i integrisala proizvode na bazi veštačke inteligenciju u prirodna, a istovremeno i futuristička kućna okruženja. Pojedinačne zone ilustruju kako LG ThinQ pruža prednosti u svakom aspektu života u suštinskim oblastima poput stila, kulinarstva, udobnosti doma, mobilnosti i zabave.

ThinQ Travel zona demonstrirala je koliko je lako potražiti savršenu destinaciju za odmor putem LG televizora na bazi veštačke inteligencije i potom rezervisati letove i smeštaj pomoću LG G7 smart telefona. Kako je najavljeno, Google asistent će uskoro biti dostupan na svim LG televizorima na bazi veštačke inteligencije na sedam novih tržišta: u Australiji, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Južnoj Koreji, Španiji i Velikoj Britaniji. Sa ugrađenim Google asistentom, LG televizori na bazi veštačke inteligencije će pružiti efikasno iskustvo koje korisnicima omogućava da stručno upravljaju svakodnevnim poslovima, pronađu odgovore na važna pitanja i upravljaju kompatibilnim uređajima pametnog doma.

Pametni InstaViewThinQ frižider zauzimao je središnje mesto u ThinQ Gourmet zoni posvećenoj kulinarstvu. Ovde su posetioci mogli da se lično uvere u napredne mogućnosti frižidera koji preporučuje recepte i podešava odgovarajuće uslove za konektovanu rernu i druge kuhinjske uređaje.
ThinQ Style zona čini širok spektar LG-jevih uređaja kontrolisanih glasom, uključujući novi LG StylerThinQ. Najnoviji Styler dolazi opremljen jedinstvenim funkcijama koje su dizajnirane sa namerom da unaprede lakoću upotrebe uz staranje o boljoj čistoći, higijeni i eleganciji odeće – putem glasovnih komandi.

Preko puta zone LG ThinQ lifestyle doživljaja nalazi se zona osnovne tehnologije, koja ističe inovativnu tehnologiju ugrađenu u LG ThinQ proizvode kao što su LG OLED i LG SUPER UHD televizori, kao i LG Centum System. Upravo ovde je predstavljen 8K OLED televizor od 88 inča, sa rezolucijom od 7,680 x 4,320 piksela i sposobnošću prikazivanja dubokih crnih i živopisnih boja uz omogućavanje širokih uglova gledanja. Druge osnovne tehnologije koje su prvi put otkrivene u ovoj zoni uključuju revolucionarni Micro LED displej od 173 inča, koji se sastoji iz nizova mikroskopskih LED-ova koji formiraju pojedinačne piksele.
Na sajmu IFA takođe je predstavljena serija LG CLOi robota – od uslužnih do nosivog robota. Ova kolekcija naprednih robota biće od presudnog značaja za ispunjavanje vizije kompanije LG o veštačkoj inteligenciji kako unutar tako i izvan doma. LG-jev nosivi CLOi SuitBot, idealan za upotrebu u delatnostima kao što su proizvodnja i građevinarstvo prvi put je prikazan u ovoj zoni.

Novi LG SIGNATURE proizvodi predstavljeni na sajmu IFA uključuju LG SIGNATURE vinsku vitrinu, frižider sa zamrzivačem dole i mašinu za sušenje veša – demonstrirajući potencijal premium uređaja na svetskom tržištu. Usmeren na evropsko tržište ugradnih uređaja, LG je, takođe, prvi put predstavio novi luksuzni brend ugradnih kuhinjskih uređaja SIGNATURE KITCHEN SUITE. Odvojeni izložbeni prostor posvećen SIGNATURE KITCHEN SUITE-u nalazi se u upečatljivoj bašti na otvorenom u centru Messe Berlin. Razvijen kroz saradnju sa evropskim dizajnerima luksuznog nameštaja Valcucine i Arclinea, SIGNATURE KITCHEN SUITE za Evropu će pružiti proizvode koji se nadovezuju na tradiciju inovativnih performansi i kvalitetne izrade.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.